Kisiskolásnak érezte magát

Gyorsaságimotoros Eb - Gyutai Adrián pontot szerzett

A Supersport 600-as kategóriában érdekelt Gyutai Adrián a 15., pontszerző helyen ért célba a spanyolországi Albacetében megrendezett gyorsaságimotoros Európa-bajnokságon.

2013.10.06 18:00MTI

A 22 éves paksi versenyző a szombati időmérőn a 16. rajtkockát szerezte meg, s azzal a céllal vágott neki az Eb-futamnak, hogy pontot szerez, ugyanakkor a verseny után azt mondta az MTI-nek, nehéz lett volna előrébb végeznie.

"Amikor megláttam, hogy az ellenfelek milyen technikai háttérrel érkeztek ide, úgy éreztem magam, mint az első osztályos kisiskolás, amikor bemegy a végzősök közé" - nyilatkozta Gyutai, s hozzátette, elégedett az eredménnyel, mert az alapvető célt, a pontszerzést sikerült elérnie.

A fiatal motoros egyedüliként képviselte Magyarországot a 40 fős mezőnyt felvonultató Eb-n.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.