Forma1 után gyorsasági motor

MotoGP: 2011-től Szingapúrban is lesz futam

Három év múlva Szingapúr is bekapcsolódik a gyorsasági motoros-világbajnoki sorozatba. A mindössze 692 négyzetkilométeres ország ezáltal újabb szeletet szakít a technikai sportok tortájából.

2008.10.31 13:17MTI

2011-től Szingapúr is bekerül a gyorsaságimotoros-világbajnokság versenynaptárába. Ezt a Moto GP első embere, Carmelo Ezpeleta árulta el a Today nevű helyi újságnak, hozzátéve, hogy a vb kereskedelmi jogait birtokló Dorna Sports cég már megkötötte az erről szóló szerződést egy helyi vállalattal - ez utóbbi nevét ugyanakkor nem árulta el.

Szingapúr egyre nagyobb szerepet vállal a technikai sportokban, hiszen az ország idén először rendezett Forma-1-es futamot, ráadásul egy roppant jól sikerültet. Igaz a siker már előzőleg is garantált volt, hiszen a világbajnoki sorozat első éjszakai versenyét bonyolították a miniállamban.

Ami hazánkat illeti, Magyarországon még idén elkezdődik a Balatonring építése, hiszen a sávolyi viadal jövőre szeptember 20-i dátummal szerepel a versenynaptárban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.