Lilaöröm

Újpest FC: marad az NBI, az MLSZ és a vagyonfelügyelő is igent mondott

Az Újpest FC Kft. mellé kirendelt ideiglenes vagyonfelügyelő engedélye után az MLSZ hozzájárult, hogy az Újpest FC Kft. 2013/14-es szezonra érvényes indulási joga az Újpesti Torna Egyleten keresztül az Újpest 1885 Futball Kft.-hez kerüljön.

2014.03.27 21:59MTI, mlsz.hu
Fotó: ma.hu

Azt követően, hogy az Újpest FC Kft. mellé kirendelt ideiglenes vagyonfelügyelő hozzájárult az indulási jog átruházásához, az UTE beadta a szükséges dokumentumokat, amelyeket a versenybizottság versenyügyi eljárás során vizsgált meg.

Ez alapján az MLSZ Versenybizottsága hozzájárult, hogy az Újpesti TE sportszervezete az Újpest FC Kft. sportszervezete által az Újpesti TE sportszervezetére átruházott 2013-2014. évi NB I-es labdarúgó-bajnokság és a Magyar Kupa indulási jogait a benyújtott nevezés és NB I-es Klublicenc alapján az Újpest 1885 Futball Kft. sportszervezetére 2014. március 27. napjával átruházza. Fentiek alapján nincs akadálya, hogy a lila-fehér csapat hétvégén folytathassa a versenyt az OTP Bank Ligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.