Utolsó NB1-es siker?

Simán nyert a bizonytalan helyzetben lévő Újpest

Az Újpest hazai pályán magabiztos, 2-0-ás győzelmet aratott a Diósgyőr ellen. A fővárosi csapat már az első félidőben eldöntötte a találkozót és meglepően simán verte az előkelőbb pozícióban lévő ellenfelét.

2014.03.23 18:41MTI
MTI

OTP Bank Liga, 21. forduló:

Újpest FC-Diósgyőri VTK 2-0 (2-0)

Szusza Ferenc Stadion, 5000 néző, v.: Vad II

gólszerzők: Tschibuabua (8.), Kabát (19., 11-esből)

sárga lap: Kostic (12.), Rajic (18.), Futács (70.)

piros lap: Futács (90.)

Újpest:

Dmitrovic - Nagy J., Litauszki, Heris, Balogh B. - Sankovic, Stanisavljevic (Suljic, 27.), Kabát (Lázár, 84.), Vasiljevic, Kosovic (Proesmans, 71.) - Tshibuabua

Diósgyőr:

Rajic - Eperjesi, Vadász, Debreceni, Gohér (Music, a szünetben) - Kostic, Elek, Nikházi (Marjanovic, a szünetben), Gosztonyi - Grumic (Bacsa, 64.), Futács

Remekül kezdte a mérkőzést a továbbra is bizonytalan helyzetben lévő Újpest, korán vezetéshez jutott, és még húsz perc sem telt el, amikor már kétgólos lett az előnye. Felszabadultan és nagy lelkesedéssel játszottak a hazaiak, a diósgyőrieknek az utolsó percekben ugyan két komolyabb helyzetet sikerült kialakítaniuk, ám nem tudtak szépíteni.

A második félidőben átadta a területet a hazai csapat, mégis uralta a mérkőzést, az történt a pályán, amit a lila-fehérek akartak. A vendégek átütőerő nélkül szövögették támadásaikat, s még helyzetig sem nagyon jutottak, így az Újpest végül magabiztosan nyerte meg a találkozót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.