Műtétre szorul

Valdes nem léphet többet pályára a Barca színeiben VIDEÓ!

Már tegnap is lehetett sejteni, hogy a Barcelona spanyol válogatott hálóőre súlyos sérülést szenvedett. Ma kiderült műtét vár Víctor Valdésra, aki a Celta Vigo elleni meccsen szenvedett térdszalagszakadást.A kapus a vb-t is kihagyni kényszerül.

2014.03.27 09:28MTI, ma.hu

A sérülés gyakorlatilag azt jelenti, hogy a hálóőr nem lehet ott a nyári brazíliai világbajnokságon, és mivel a szezon végén nem hosszabbít szerződést a katalán gárdával, ezért többet már nem lép pályára a klub színeiben.

Gerardo Martino vezetőedző jelezte: nem tervezik kapus leigazolását. Jose Pinto lesz az elsőszámú kapus az idény hátralévő részében, s mellé a fiatal Oier Olazabalt viszik fel az első csapathoz.

A világ- és Európa-bajnok Valdésnak ez a 12. szezonja a Barcelonában, a csapattal többek között nyert háromszor Bajnokok Ligáját, hatszor bajnoki címet és kétszer Király Kupát.

A címvédő katalán együttes szerdán 3-0-ra nyert a Vigo ellen, és jelenleg a második a tabellán. Hátránya egy pont az éllovas Atlético Madrid mögött, és előnye két pont a harmadik helyen álló Real Madrid előtt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.