"Mindent köszönök!"

A Barcelona megszerezte a "horvát Messit"

A spanyol bajnok FC Barcelona megszerezte a horvátok fiatal sztárlabdarúgóját, Alen Halilovicot.

2014.02.28 15:26MTI
freedigitalphotos.net

A Dinamo Zagreb 17 éves játékosa, akit hazájában a négyszeres aranylabdás Lionel Messihez hasonlítanak, maga közölte klubváltását az interneten. "Mindent köszönök a Dinamo Zagrebnek! Az első egyesületem, a legnagyobb szerelem. Most azonban eljött az idő, hogy továbbköltözzek Barcelonába" - írta Halilovic Instagram oldalán.

A támadó középpályás 16 évesen már a Bajnokok Ligájában szerepelt, és háromszor már a horvát válogatottban is pályára lépett.

A 170 centis futballistát Európa egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon. Médiaértesülések szerint több topklub is érdeklődött iránta, köztük állítólag a Bayern München, a Borussia Dortmund és Real Madrid. Spanyol sajtóinformációk alapján a Barcelona nyolcmillió euróig akart elmenni a játékos megszerzése kapcsán.

A katalánok ugyanakkor hivatalosan egyelőre nem erősítették meg az üzlet tényét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.