Nem válik meg tőle a Barcelona

Messi "semmi pénzért nem eladó"

A spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatának elnöke leszögezte, hogy soha nem fognak megválni Lionel Messitől, a világ legjobb játékosától.

2014.03.05 11:37MTI
MTI, archív

"Ő semmi pénzért nem eladó!" - jelentette ki Josep Maria Bartomeu kedd esti tévényilatkozatában. Hozzáfűzte, hogy az Aranylabdát eddig négyszer kiérdemelt argentin támadó családjával is "nagyon szívélyes és korrekt" kapcsolatot ápol a klub, amely azt szeretné, hogy Messi legyen "a világ legjobban fizetett futballistája".

Ez utóbbi az elnök szerint jár a sportág "numero unójának", vagyis az első számú labdarúgónak. "Leo Messi mint játékos nálunk született, a mi ikonunk, aki hitünk szerint profi pályafutása végéig nálunk is marad" - hangoztatta a katalán klub első embere, jelezve, hogy már idén nyáron meg akarják újítani a klasszis futballista szerződését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.