Röplabda

A Békéscsaba, a TF és a Vasas a legjobb négyben

Negyeddöntős párharca harmadik merkőzését is megnyerte, így a legjobb négy közé jutott hétfőn a Békéscsaba, a TF és a Vasas is a női röplabda NB I-ben.

2014.02.24 22:07MTI

A három nyertes meccsig tartó küzdelem már csak egy párban nyitott, bár a Gödöllő félig továbbjutónak tekintheti magát, mivel 2-0-ra vezet a Kaposvárral szemben.

Eredmények: 3. mérkőzések: UTE - Linamar-Békéscsaba 0-3 (16, 18, 20) Továbbjutott: a Békéscsaba, 3-0-s összesítéssel Aluprof-TF-Budapest - Fatum-Nyírsuli 3-0 (19, 19, 22) Továbbjutott: az Aluprof-TF-Budapest, 3-0-s összesítéssel Vasas-Óbuda - MTK Budapest 3-0 (21, 19, 12) Továbbjutott: a Vasas-Óbuda, 3-0-s összesítéssel 2. mérkőzés: Diamant-Kaposvár - TEVA Gödöllői RC 0-3 (-11, -13, -20) A párharc állása: 2-0 a Gödöllő javára

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.