Rangsor

Falcao a legjobban fizetett "francia" futballista

A kolumbiai Radamel Falcao keres a legjobban a francia élvonalban játszó labdarúgók közül a Le Parisien adatai szerint.

2014.02.09 06:29MTI

A fővárosi lap szombati számában közölt lista élén havi 1,2 millió eurós bruttó keresetével áll a dél-amerikai futballista, aki a spanyol Atlético Madridtól igazolt át a francia bajnoki címvédő Paris Saint-Germain csapatához.

A párizsi elitalakulatnál játszik a lista második helyezettje, a svéd Zlatan Ibrahimovic is, akinek a havi - szintén adózás előtti - focijövedelme meghaladja a 800 ezer eurót.

A lista harmadikja sem francia, hanem brazil labdarúgó, az előbbi kettő csapattársa, Thiago Silva, aki a dél-amerikai ország válogatottjának, egyszersmind a PSG-nek is a csapatkapitánya, ő havonta 628 ezer eurót kap a fővárosi klubtól.

Ugyancsak a tehetős PSG futballistája a kereseti rangsorban 478 ezer eurós havi bruttóval negyedik uruguayi Edison Cavani, aki tavaly nyáron a francia labdarúgás történetének legdrágább igazolásaként 65 millió euróért lett a párizsiak játékosa.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.