90 üzlet a következő 5 évben

A nap híre: gyorsétteremláncot indít egy futballklub

Eddig hasonlóról se nagyon tudtunk beszámolni, de ennek vége: Brazíliában vágott bele a junkfood bizniszbe egy labdarúgóklub.

2014.02.06 16:45MTI

Gyorsétteremláncot indít a brazil élvonalban szereplő Gremio labdarúgóklub. A Porto Alegrében honos egyesület - amely klubvilágbajnoki címet nyert 1983-ban és 1995-ben - a következő öt évben 90 üzletet nyit, melyet franchise-rendszerben üzemeltet. Az éttermekhez 80-270 ezer dolláros áron lehet majd hozzájutni, az első áprilisban kezdi meg a működését.

"Brazíliában az emberek a jövedelmük 37 százalékát költik otthonukon kívüli étkezésekre, mi pedig arra építünk, hogy nekünk vannak a legfanatikusabb szurkolóink" - nyilatkozta Beto Carvalho klubmenedzser.

Az internetes szurkolói szavazás után az éttermek Hamburgueria 1903 néven működnek majd, utalva a klub alapításának évére, a dekoráció pedig - akárcsak a Gremio-mezek - kék, fehér és fekete lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.