Sportszerű?

Két Ajax-szurkolót megkéseltek Milánóban

Két vendégdrukkert megkéseltek a 20.45 órakor kezdődő AC Milan-Ajax Amsterdam labdarúgó Bajnokok Ligája csoportmérkőzés előtt.

2013.12.11 20:35MTI
Fotó: ANSA

Az ANSA olasz hírügynökség beszámolója alapján egyikük súlyos sérüléseket szenvedett, miután hasba szúrták, a másik szurkolót pedig a fenekén sebesítették meg a Milan-ultrák. Mindkét sérültet korházba szállították.

A találkozó előtt a holland szurkolók már összecsaptak az olaszokkal, üvegeket dobáltak és boltoknál randalíroztak Milánó belvárosában.

A mérkőzésen a Milannak egyetlen pont is elég, hogy a Barcelona mellett bejusson a nyolcaddöntőbe, az Ajaxnak győznie kell a továbbjutáshoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.