Nem végez áldozataival

Már legalább 25 nőt és lányt megkéselt egy férfi Pakisztánban

Már legalább 25 nőt és lány késelt meg egy fiatal férfi Pakisztánban októberben egy kisvárosban. A késelő áldozataival nem végez: többnyire a lábukon sebesíti meg őket, de előfordul, hogy a hátukba döfi kését, vagy gyomortájon szúrja meg kiszemeltjét.

2013.10.28 16:27MTI

A késelő Csicsavatni városában tartja rettegésben a lányokat és asszonyokat, akik immár nemigen mernek kilépni otthonukból. A férfira a rendőrség 440 ezer forintnak megfelelő összegű vérdíjat tűzött ki.

A sorozatkéselő indítéka ismeretlen, a rendőrség szerint a férfi feltehetően elmebeteg. Általában napnyugta után támad, de előfordult, hogy fényes nappal késelt meg lányokat, amikor azok hazafelé tartottak az iskolából.

A rendőrség közölte, hogy a megtámadott nők közül jó pár nem jelentette a késelést a rendőrségnek egyrészt, mert a testületben nincs nagy bizodalma, másrészt mert a szokásrend szerint tilos nőnek idegen férfival beszélnie. Pakisztánban gyakoriak a nők elleni erőszakcselekmények, minden nap többükkel is végeznek.

A gyengén fizetett és felszerelt rendőrség nemigen találja meg a tetteseket, ha pedig netán mégis, akkor éveken át húzódik a felelősségre vonás a túlterhelt bíróságokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.