A körülményekhez képest

Stabil állapotban vannak a megkéselt gyerekek

Két gyermekét késelte meg 30 éves apjuk szerdán kora reggel a főváros XVII. kerületében, egy Lajosház utcai lakásban. A 4 és 6 éves kislányt, valamint a férfit is kórházba vitték. A BRFK emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

2013.11.13 21:00MTI

Az M1 Híradójának információi szerint stabil állapotban van az a két gyermek, akiket apjuk késelt meg szerdán kora reggel. A kórház a Híradónak sem adott tájékoztatást, de a családtól úgy értesültek, hogy a két kislányt megműtötték, állapotuk stabil, a körülményekhez képest jól vannak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint két gyermekét késelte meg 30 éves apjuk szerdán kora reggel a főváros XVII. kerületében, egy Lajosház utcai lakásban. A 4 és 6 éves kislányt, valamint a férfit is kórházba vitték. A BRFK emberölés kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Riz Levente (Fidesz-KDNP), Rákosmente polgármestere adománygyűjtést kezdeményezett, és egyúttal 100 ezer forintot ajánlott fel szociális keretéből a gyerekek javára - tudatta a kerületi önkormányzat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.