Tuti francia siker?

Aranylabda: Ribery biztos a győzelemben - Ronaldo, Messi, mindenki esélytelen?

"Ha megnézik az egész éves teljesítményemet, akkor láthatják, én jelentettem a különbséget. Lehet, hogy nem szereztem gólt minden mérkőzésen, de folyamatosan veszélyeztettem a védelmet. Egyszer sem buktam el ebben az évben, sem a klubommal, sem a válogatottal."

2013.11.25 21:04MTI
Fotó: MTI

Biztos a győzelmében Franck Ribéry, a Bayern München francia futballistája a FIFA-Aranylabda szavazáson. "Nem félek, magabiztos vagyok, én mindent megtettem, amit lehetett" - nyilatkozta a 30 éves szélső, aki az előző idényben triplázott csapatával, azaz a bajnoki cím mellett a Német Kupát és Bajnokok Ligáját is elhódította. "Ha megnézik az egész éves teljesítményemet, akkor láthatják, én jelentettem a különbséget.

Lehet, hogy nem szereztem gólt minden mérkőzésen, de folyamatosan veszélyeztettem a védelmet. Egyszer sem buktam el ebben az évben, sem a klubommal, sem a válogatottal. A Bayernnel történelmet írtunk" - tette hozzá Ribéry. A 2006-ban vb-ezüstérmes futballista hangsúlyozta: nem fél attól, hogy a világbajnoki pótselejtezőkön két mérkőzésen négy gólt szerzett portugál Crisitano Ronaldo legyőzné őt a szavazáson. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) december elején teszi közzé az öt játékosra szűkített listát. A győztes kilétére január 13-án a FIFA-gálán derül fény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.