FIFA-gála

Messié a FIFA-Aranylabda

Lionel Messi, az FC Barcelona argentin válogatott futballistája nyerte el 2012-es teljesítménye alapján a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat, amelyet a FIFA zürichi gáláján adtak át hétfőn.

2013.01.07 20:03MTI

A 25 éves támadó az elmúlt szezonban csak Király Kupát nyert a katalán csapattal, ugyanakkor az előző idényt 73 találattal, a 2012-es naptári évet pedig rekordot jelentő 91 góllal zárta.
 
A sorozatban negyedszer első, ezzel rekorderré előlépett Messi klubtársát, a spanyol Andrés Iniestát, valamint a Real Madridot erősítő portugál Cristiano Ronaldót előzte meg a szavazáson.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.