Idén is

Orbán Viktort meghívta a FIFA Zürichbe

Orbán Viktor kormányfőt, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia alapítóját idén is meghívta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hétfőre, a zürichi Kongresszusi Központban rendezendő gálaünnepségére.

2013.01.04 17:01MTI

Ezen az eseményen adják majd át a legszebb gólért járó Puskás-díjat. A gálarendezvényen adják át a FIFA és a France Football magazin által közösen odaítélt FIFA-Aranylabda díjat is, amelyre három játékos pályázik: a legnagyobb esélyes ezúttal is legutóbbi három szavazáson diadalmaskodó Lionel Messi, aki ha nyer, futballtörténelmet ír, ugyanis az első játékos lesz, aki négyszer kapja meg az elismerést.
 
A Barcelona argentin klasszisának egyik kihívója csapattársa, a világ- és Európa-bajnok spanyol Andrés Iniesta, a másik pedig a Real Madridot erősítő portugál Cristiano Ronaldo. A legszebb gólért folyó küzdelemben is már csak három játékos versenyez az interneten szavazók kegyeiért: a címvédő brazil Neymar egy csodálatos szólót követő góllal, a kolumbiai Radamel Falcao egy elképesztő ollózással, valamint a szlovák Miroslav Stoch egy hatalmas kapáslövéssel került fel a dobogósok listájára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.