Hosszabítás

FIFA-Aranylabda - jövőhét péntekig lehet még szavazni

Jövőhét péntekig meghosszabbította a FIFA-Aranylabda szavazás határidejét a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA).

2013.11.20 11:05MTI
Albert Flórián Aranylabdája (Fotó: MTI)

A szervezet azután döntött így, hogy az eredeti, múlt pénteki határidőig beérkezett szavazatok számával nem volt megelégedve.

A FIFA-Aranylabda győzteséről a válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai és a France Football című szaklap által felkért szakújságírók döntenek.

A legtöbb szavazatot kapó játékosok nevét december 9-én hozzák nyilvánosságra, a díjat pedig január 13-án, Zürichben adják át.

Az utóbbi négy évben az FC Barcelona argentin sztárja, Lionel Messi kapta az elismerést, idén pedig a Bajnokok Ligája-győztes Bayern München francia légiósát, Franck Ribéryt és a Real Madrid támadóját, a portugál válogatottat a világbajnoki pótselejtezőn négy góllal segítő Cristiano Ronaldót tartják a legesélyesebbnek a címre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.