Bolt verhetetlen

Gyémánt Liga - Bolt 9.90-cel nyert 100-on

A jamaicai sztársprinter egy kicsit beragadt a rajtnál, majd küzdenie kellett azért, hogy elsőként haladjon át a célvonalon, de sikerrel járt, s 9.90 másodperc alatt teljesítette a távot.

2013.08.29 22:34MTI
Fotó: MTI

A hatszoros olimpiai bajnok Usain Bolt 9.90 másodperces idővel nyerte a férfi 100 méteres síkfutást az atlétikai Gyémánt Liga-sorozat első döntőjén, Zürichben. A jamaicai sztársprinter egy kicsit beragadt a rajtnál, majd küzdenie kellett azért, hogy elsőként haladjon át a célvonalon, de sikerrel járt, s 9.90 másodperc alatt teljesítette a távot. Honfitársa, Shelly-Ann Fraser-Pryce viszont kiváló futással, ellenfeleit könnyedén maga mögött hagyva diadalmaskodott 200 méteren.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.