1-1-es döntetlenre futotta

Spanyol Szuperkupa - nem bírt egymással az Atlético Madrid és a Barcelona

A kupagyőztes Atlético Madrid hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a bajnok Barcelona ellen a labdarúgó Spanyol Szuperkupa első mérkőzésén.

2013.08.22 07:26MTI

A fővárosiak találatát a nyáron éppen a Barcelonától érkezett David Villa szerezte az első félidőben, majd a fordulás után a csereként beállt Neymar egyenlített.

A brazil támadó becserélése után néhány perccel, fejesből érte el első első gólját tétmeccsen a katalánok színeiben. A találkozó szünetében Lionel Messit, a Barca legnagyobb sztárját - akárcsak a bajnokság első fordulójában - lecserélte Gerardo "Tata" Martino vezetőedző.

A meccs után kiderült, hogy az argentin támadót elővigyázatossági okokból hozta le a szakember a pályáról, miután egy ütközést követően fájdalmat érzett a bal combizmában. A csatárt csütörtökön alapos orvosi vizsgálatoknak vetik alá, hogy megállapítsák a zúzódás mértékét.

Spanyol Szuperkupa, első mérkőzés:
Atlético Madrid-FC Barcelona 1-1 (1-0)
A visszavágóra jövő szerdán kerül sor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.