Az elődje is küszködött

Anyagi gondok miatt megszűnhet az Atlético Madrid kézilabdacsapata

Német sajtóhírek szerint anyagi gondok miatt megszűnik a spanyol Atlético Madrid kézilabdacsapata. A gárda elődje, a Ciudad Real három alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, ezen a néven ötször nyert spanyol bajnokságot.

2013.07.08 17:22MTI

Az együttes tavalyelőtt szintén anyagi problémák miatt szűnt meg és Atlético Madridként folytatta szereplését. 

Egy éve és idén is második helyen zárt a Barcelona mögött a spanyol bajnokságban, a BL legutóbbi kiírásában szintén a katalánokkal szemben vérzett el a negyeddöntőben. A sport1.de honlapnak Christian Dissinger, az együttes német válogatott játékosa megerősítette a hírt és hozzátette, tudomása szerint mindenki szabadon igazolhatóvá vált. 

A spanyol csapat a legrangosabb európai kupában a német THW Kiellel, a lengyel Kielcével, a dán Koldinggal, a francia Dunkerque-kel és egy selejtezőből érkező együttessel találkozna, ám így visszalép, igaz, hivatalos bejelentés még nem volt ebben az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.