Thaiföld az áldozat

Neymar-gól, Messi-dupla, Barca-hetes

A Barcelona legnagyobb sztárja, a négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messi kétszer, míg a spanyol válogatott Pedro háromszor talált be a thaiföldiek kapujába. Az utolsó katalán találatot Alexis Sanchez szerezte.

2013.08.07 21:22MTI
Fotó: MTI

Megszerezte első gólját a spanyol bajnok FC Barcelona labdarúgócsapatában Neymar, a brazil válogatott csatára, akit a nyáron igazolt le a katalán sztárgárda. A 21 éves támadó az együttes első gólját szerezte a thaiföldi válogatott ellen 7-1-re megnyert szerdai barátságos mérkőzésen, amelyet Bangkokban vívtak a felek több mint 48 ezer néző előtt.

A Barcelona legnagyobb sztárja, a négyszeres aranylabdás argentin Lionel Messi kétszer, míg a spanyol válogatott Pedro háromszor talált be a thaiföldiek kapujába. Az utolsó katalán találatot Alexis Sanchez szerezte. A Barcelona szombaton Malajziában, a vendéglátók válogatottjával csap össze újabb barátságos meccsen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.