Hétfőn ír alá

Twitteren jelentette be: Neymar az FC Barcelonához szerződik! VIDEÓBEMUTATÓ!

A Barcelona nem megerősített hírek szerint 35 millió eurót fizet a játékosért, aki évi hétmillió eurót fog keresni. Más értesülések szerint a Barcelona utolsó ajánlata 28 millió euróról szólt.

2013.05.26 07:52MTI
Itt még ellenfelek (Fotó: MTI)

Az FC Barcelonához szerződik Neymar, a Santos és a brazil válogatott fiatal csatárcsillaga.

A 21 éves játékos közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban jelentette be Twitter-oldalán, hogy hétfőn aláírja új szerződését, amely szerint a következő öt idényben a katalán sztárgárda játékosa lesz.

A Barcelona nem megerősített hírek szerint 35 millió eurót fizet a játékosért, aki évi hétmillió eurót fog keresni. Más értesülések szerint a Barcelona utolsó ajánlata 28 millió euróról szólt.

Neymar vasárnap a brazil bajnokság 2013-as idényének nyitó fordulójában a Flamengo ellen játssza átigazolása előtti utolsó mérkőzését a Santos együttesében.

A brazil klub szombaton bejelentette, hogy elfogadta az FC Barcelona és a Real Madrid ajánlatát is Neymarért, így a szupertehetségként számon tartott csatár maga dönthette el, melyik spanyol elitalakulatnál folytatja pályafutását.

Neymar korábban többször is kijelentette, hogy a legszívesebben a katalánoknál, Lionel Messi csapattársaként kezdené meg európai karrierjét.

Egy kis ízelítő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.