Labdarúgás

A Barcelona bejelentkezett Neymarért

Az FC Barcelona hivatalosan is bejelentkezett Neymarért, a brazilok ifjú futballsztárjáért.

2013.02.26 14:16MTI

 "Ő olyan játékos, akit meg szeretne szerezni az edzői stábunk" - erősítette meg Josep Maria Bartomeu alelnök hétfőn éjjel a Barcelona Televisiónak, hozzátéve: ha a 21 éves csatár közli, hogy elhagyja a Santost, ott lesznek, és megpróbálják leigazolni őt.
   
A rendhagyó frizuráiról is ismert labdazsonglőr szerződése jövőre jár le a Sao Pauló-i egyesületnél, de sajtóértesülések szerint már idén nyáron Európába költözne, sőt, állítólag már előszerződést is kötött a Barcával.
   
A Neymar da Silva Santos Júnior néven született, Puskás Ferenc-díjas cselkirályt az utóbbi időben több bírálat is érte a brazil média, illetve a legendás Pelé részéről, amelyek szerint saját maga és - a 2014-es világbajnokságon házigazda - válogatott szempontjából is fontos lenne, hogy egy keményebb európai bajnokságban edződjön.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.