Rászorulóknak gyűjtenek

Messi és Neymar is ott lesz az óriások párbaján

Az argentin, illetve a brazil labdarúgás jelenlegi legnagyobb alakja, Lionel Messi és Neymar csap össze a barátaikból verbuvált csapatok élén az óriások párbajaként meghirdetett jótékonysági mérkőzésen, Limában.

2013.06.20 10:08MTI

A július 2-án sorra kerülő találkozó célja pénzt gyűjteni hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatásával foglalkozó egyesületeknek. A két együttest az olasz Fabio Capello és a brazil Zico irányítja majd.

A nyártól az FC Barcelonában együtt szereplő két sztár meghívottjai között szerepel többek között az argentin Kun Agüero és Javier Mascherano, a spanyol Sergio Busquets és Jordi Alba, valamint a francia Eric Abidal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.