Felkészülési mérkőzésen

A Szombathelyi Haladás legyőzte a Sampdoriát

A Szombathelyi Haladás 2-1-re legyőzte az olasz élvonalban szereplő Sampdoria labdarúgócsapatát a keddi felkészülési mérkőzésen.

2013.08.06 22:20MTI
Fotó: MTI

A 1200 néző előtt megrendezett találkozón a lengyel válogatott Pawel Wszolek révén az olasz együttes szerzett vezetést még a 36. percben. Az OTP Bank Ligában egy-egy döntetlennel és vereséggel rajtoló Haladás a 80. percben, Andorka Péter találatával egyenlített, majd a 86. percben egy szögletet követően Ugrai Roland fejesgóljával a győzelmet is megszerezte. 

A Sampdoriának még volt egy óriási egyenlítési lehetősége, de a 90. percben megítélt büntető kimaradt. A Bükön edzőtáborozó genovai együttesben kezdőként lépett pályára a magyar válogatott Laczkó Zsolt is, akit a második félidő elején cserélt le vezetőedzője, Delio Rossi. 

Artner Tamás, a szombathelyiek mestere a mérkőzés után úgy vélekedett, hogy a riválison látható volt, hogy az alapozás közepén jár, de az is egyértelmű, játékosai milyen kiválóan bánnak a labdával. Delio Rossi szintén megdicsérte a Haladást, és azt mondta, ez a találkozó kiválóan szolgálta csapata felkészülését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.