Nyár végén

Két franciaországi tornán is szerepel az MKB Veszprém kézilabdacsapata

Augusztus végén két franciaországi tornán is részt vesz az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata.

2013.07.22 18:01MTI

Ahogy a magyar bajnok és kupagyőztes hétfőn honlapján jelezte: augusztus 24-25-én Lorient-ben és Vannes-ben lép pályára a gárda, és a dán Koldig, valamint a francia PSG (az ex-veszprémi Császár Gábor együttese) és a Nantes lesznek a riválisok. Augusztus 29. és szeptember 1-je közötti strasbourgi viadalon a Veszprém a francia Dunkerque-kel (Nagy Kornél csapata) és a Chambéryvel került azonos csoportba. 

A másik ágon a PSG, az orosz Csehovszki Medvegyi és spanyol Aragon szerepel. A Veszprém július végén kezdi a felkészülést a következő idényre, és az első nemzetközi tornája a németországi Ehingenben lesz augusztus 17-18-án. Itt a horvát Croatia Zagreb és a lengyel Kielce a két csoportellenfél, a másik hármasban a Füchse Berlin, a svájci Thun és a PSG került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.