Strandkézilabda

Negyeddöntős a Világjátékok-résztvevő női csapat

Továbbra is lehengerlőek a magyar lányok Dániában. A Randersben zajló strandkézilabda Európa-bajnokságon Gróz János együttese mindkét középdöntős csoportmeccsét megnyerte úgy, hogy szettet sem veszített, ezzel bejutott a negyeddöntőbe.

2013.07.13 10:13MOB

A Világjátékokra készülő csapat százszázalékos teljesítménnyel a háta mögött lép pályára az olaszok ellen a vasárnapi negyeddöntős összecsapáson.

A négyévente megrendezendő nem olimpiai sportágak világversenyét idén a kolumbiai Cali rendezi meg július 25. és augusztus 4. között. A női strandkéziseken kívül további 11 sportágban lesz magyar induló.

A dániai Eb-n az elődöntők párosításai: Magyarország-Olaszország, Törökország-Ukrajna, Oroszország-Dánia és Spanyolország-Norvégia.

Eredmények: Strandkézilabda Európa-bajnokság, nők, Randers (Dánia) Középdöntős csoportmeccsek: Magyarország-Törökország 2-0 Magyarország-Spanyolország 2-0

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.