Jótékonysági mérkőzésen nyertek

Messi és barátai elgyepálták a brazilokat - szívből

Az argentin Lionel Messi és barátai alkotta csapat 9-6-ra győzött egy jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen a kolumbiai Medellínben.

2013.07.01 03:24MTI

Az ellenfél a brazil Robinho által vezetett együttes volt, a találkozót 12 ezren tekintették meg a helyszínen.

A Messi jelezte csapatban - melyet a brazil Zico irányított - helyet kapott többek között a kolumbiai David Ospina és Juan Pablo Angel, illetve az argentin Martin Demichelis, Javier Masherano és Pablo Aimar.

A Barcelona sztárfutballistájának és barátainak jótékonysági sorozata kedden Limában folytatódik, majd szerdán Los Angelesben, szombaton pedig Chicagóban lép pályára az együttes.

A perui összecsapást a szervezők az óriások párbajaként harangozták be korábban, mivel az egyik csapatot Messi, a másikat a brazil Neymar vezeti majd. Azzal a találkozóval hátrányos helyzetű gyerekek és fiatalok támogatásával foglalkozó egyesületeknek gyűjtenek pénzt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.