Daganatot találtak Fülöp Márton karjában

Rákbetegséggel kezelik a 24-szeres válogatott kapust

Rosszindulatú daganatot fedeztek fel Fülöp Márton 24-szeres válogatott labdarúgó kapus karjában, a gyógyulás érdekében hosszú gyógykezelés vár rá.

2013.06.07 18:16MTI
Fotó: MTI

A görög Aszterasz Tripolisz 30 éves játékosa a FourFourTwo Magazinnak elmondta: szerdán már megoperálták, és felkészült a várhatóan ősz végig tartó kezelésekre. 

A korábban nyolc szezont Angliában játszó Fülöp hangsúlyozta: noha lejárt a szerződése a görög együttesben és remek lehetőségei lennének az előrelépésre, egyelőre ezzel nem törődik, mert egy csapat vezetőjét sem szeretné olyan helyzetbe hozni, hogy az ő problémájával foglalkozzon. 

A volt válogatott hálóőr elárulta: betegsége úgy derült ki, hogy még februárban szúró fájdalmat érzett a karjában, és a konzervatív kezelések nem vezettek eredményre. 

Felkereste Tóth Ferenc kézspecialistát, aki megműtötte és a kioperált izomszövetben találtak rosszindulatú sejteket. Fülöp Márton családi körben, Budapesten készül a majdani visszatérésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.