Idegenkezűség nem merült fel

Álmában hunyt el az AIK Stockholm kapusa

Alvás közben elhunyt csütörtökre virradóra Ivan Turina, a svéd élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AIK Stockholm horvát kapusa.

2013.05.02 16:52MTI

A 32 éves játékost álmában érte a halál, a rendőrség megerősítette, hogy idegenkezűség nem merült fel. A helyi sajtó úgy tudja, hogy a tragédia betegséggel függhet össze. 

Az AIK csapatorvosa, Karol Zyto azt mondta, korán reggel Andreas Alm edzővel a hálóőr lakásához hajtottak, mert a szakember úgy értesült, hogy a játékosnak légzési nehézségei vannak. "Amikor megérkeztünk, már halott volt. Békésen feküdt az ágyában" - mondta Zyto. 

Az Aftonbladet című lap szerint Turinát várandós felesége és egyéves ikergyermekei gyászolják. A futballista 2010-ben, a Dinamo Zagrebtől igazolt a stockholmi csapathoz, és idén februárban 2016-ig meghosszabbította a szerződését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.