Labdarúgó NB I

Újpesti döntetlenjével harmadik maradt az MTK

Mivel a kék-fehérek nem nyertek, elszalasztották az esélyt, hogy visszaelőzzék a második Videotont, így csak utolérték pontszámban.

2013.04.30 20:30MTI

A harmadik helyen álló MTK Budapest 1-1-s döntetlent ért el Újpesten a labdarúgó OTP Bank Liga elhalasztott 20. fordulójának kedden pótolt mérkőzésén. Mivel a kék-fehérek nem nyertek, elszalasztották az esélyt, hogy visszaelőzzék a második Videotont, így csak utolérték pontszámban.

A vendégek siker esetén ötpontnyira megközelíthették volna a listavezető Győrt, amely jelenleg hét ponttal előzi meg a Videotont és az MTK-t.

OTP Bank Liga, 20. forduló:
Újpest FC-MTK Budapest 1-1 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2500 néző, v.: Andó-Szabó
Gólszerző: Vasiljevic (12.), illetve Kanta (90.)
Sárga lap: Chema Antón (64.), Lázár B. (85.), Vasiljevic (88.), illetve Hidvégi (68.)

Újpest FC:
Balajcza - Szélesi, Vermes, Chema Antón (Erős R., 78.), Iandoli - Simon K. (Litauszki, 87.), Vasiljevic, Balogh B., Christ, Remili (Lázár B., a szünetben) - Kabát

MTK Budapest:
Groppioni - Wolfe, Vukmir, Kálnoki Kis, Hidvégi - Vass (Tischler, 77.), Vadnai, Kanta J., Zsidai (Pölöskei, 40.), Ladányi (Bese, 65.) - Balajti

Lendületesen kezdett az Újpest, s a hazaiak fölénye kevesebb mint negyedóra elteltével góllá érett. Ezt követően visszavettek a tempóból a lila-fehérek. Akadt lehetőség a vendégek előtt is, de a sok technikai hibával tarkított meccsen nem született újabb gól a szünetig.

A folytatásban próbálkozott ugyan az MTK, de a sokszor ötlettelennek tűnő játékával helyzetig is alig jutott. Az Újpest többször eldönthette volna a meccset, végül megbosszulta magát, hogy nem élt lehetőségeivel, ugyanis a hajrában Kanta szabadrúgásból szerzett gyönyőrű góllal egy ponthoz juttatta csapatát a küzdelmes, hajtós mérkőzésen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.