Labdarúgó NB I

Az MTK simán legyőzte Vácon az Egert

A második helyen álló MTK Vácon sima, háromgólos győzelmet aratott az Eger vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 22. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

2013.04.06 21:32MTI

Az Eger immáron tizenhárom mérkőzés óta nyeretlen a bajnokságban, legutóbb a nyolcadik fordulóban a címvédő Debrecent győzte le.
   
Az NB I vidéki újonca továbbra sem játszhat hazai pályán a bajnokságban a világítás hiánya miatt.

 OTP Bank Liga, 22. forduló:

Egri FC-MTK Budapest 0-3 (0-3)

Vác, 250 néző, v.: Szőts
   
gólszerző: Vass (4.), Kanta J. (18., 39., előbbit 11-esből)
   
sárga lap: Pavicevic (11.), Rakovic (17.), illetve Kanta J. (32.)

    Egri FC:
   
Brljak - Balog Zs., Rakovic, Koné, Vidovic, Preklet - Pavicevic (Albert, a szünetben), Koós (Dobric, 73.), Buac - Németh N., Horváth Z. (Szabó B., a szünetben)

    MTK Budapest:
   
Groppioni - Wolfe, Kálnoki Kis, Poór, Hidvégi - Pölöskei, Vukmir, Kanta J. (Balajti, 85.), Vadnai (Ladányi, 61.) - Tischler, Vass (Bese, 76.)

Az MTK bő negyedóra alatt két gólt szerezve gyakorlatilag el is döntötte a találkozót, ráadásul a szünet előtt Kanta meg egyszer az egriek kapujába talált. A folytatásban a fővárosiak biztosan őrizték megnyugtató előnyüket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.