Sima győzelem

NBA - a nagydöntő küszöbére ért a Miami

A négyszer a liga legértékesebb játékosának (MVP) választott James végül 30 ponttal, nyolc lepattanóval és hat gólpasszal zárta az összecsapást.

2013.05.31 08:36MTI
Fotó: MTI, archív

A címvédő Miami Heat hazai környezetben magabiztosan, 90-79-re nyert az Indiana Pacers ellen, így összesítésben 3-2-re vezet az egyik csapat negyedik sikeréig tartó párharcában az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keleti döntőjében.

A floridai alakulat a harmadik negyedben döntötte el a mérkőzést, ezt a szakaszt ugyanis 30-13-ra nyerte, amiből LeBron James 16 pontot vállalt. A négyszer a liga legértékesebb játékosának (MVP) választott James végül 30 ponttal, nyolc lepattanóval és hat gólpasszal zárta az összecsapást.

A párharc győztese a nyugati bajnok San Antonio Spurs együttesével találkozik a nagydöntőben.

Eredmény:

Keleti főcsoport, döntő, 5. mérkőzés:
Miami Heat-Indiana Pacers 90-79

Az egyik csapat negyedik győzelméig tartó párharc állása 3-2 a Miami javára. A következő találkozó magyar idő szerint vasárnap hajnalban lesz Indianapolisban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.