Női kosárlabda NB I

Székely Norbert: megérett a pillanat a váltásra

Székely Norbert távozik Sopronból, a következő szezonban már nem Ő irányítja majd a bajnok és kupagyőztes Uniqa Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatának szakmai munkáját.

2013.05.09 19:46MTI

A vezetőedző állítása szerint február óta észlelt olyan jeleket a személye körül, amelyekből arra következtetett, hogy nem marad a Sopron kispadján. Döntését főnökével is megvitatta és mindketten szabad kezet adtak a másiknak.Úgy fogalmazott: megérett a pillanat mindkét fél részéről a váltásra, s úgy érzi, olyan csapatot hagy el, amelynél jobb a hazai porondon most nem létezik.
 
"A játékosokkal már túl vagyunk a szokásos idény végi búcsúzáson, ugyanakkor eddig csak egy játékosom tudott arról, hogy elhagyom a Sopront" - mondta a szakember, majd hozzátette, a keret tagjai talán sejtették, hogy távozik, de profi módon viselkedtek az egész szezonban, s óriási munkát végeztek. 

A szakvezető elárulta, az a célja, hogy találjon egy olyan együttest, amelynek szüksége van rá, és amelynél elkezdhet építkezni. Székely Norbert összesen 11 évig dolgozott a Sopronnál, amelyet 2006 óta vezetőedzőként irányított. Hét év alatt 5-5 bajnoki címnek és kupadiadalnak örülhetett a csapat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.