Ecuador kapaszkodott

Az USA-ban gálázott a német válogatott Bayern és Dortmund játékosai nélkül

A találkozón már a 10. másodpercben betalált Lukas Podolski, aki 109. alkalommal szerepelt a Nationalelfben, ezzel Jürgen Klinsmannt megelőzve az örökranglista harmadik helyére jött fel.

2013.05.30 03:39MTI
Podolski: feljebb és feljebb

A német labdarúgó-válogatott simán, 4-2-re nyert az ecuadori együttes ellen a két csapat szerdai barátságos mérkőzésén, az egyesült államokbeli Boca Ratonban. A találkozón már a 10. másodpercben betalált Lukas Podolski, aki 109. alkalommal szerepelt a Nationalelfben, ezzel Jürgen Klinsmannt megelőzve az örökranglista harmadik helyére jött fel.

Csak Miroslav Klose (126) és Lothar Matthäus (150) előzi meg az Arsenal 27 éves csatárát, aki két góllal zárta az összecsapást. Joachim Löw együttese vasárnap az amerikai csapattal találkozik.

Eredmény: Németország-Ecuador 4-2 (4-1)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.