Szerdán tárgyal Gallianival

Berlusconi beszólt, Allegri jövője bizonytalan

Massimiliano Allegri, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője szerdán tárgyal Adriano Galliani alelnökkel a jövőjéről. Maradása egyelőre kétséges.

2013.05.20 18:18MTI
Fotó: MTI

A tréner ugyan a Bajnokok Ligája-selejtezőt érő harmadik helyre vezette csapatát a Serie A vasárnap befejeződött idényében, de maradása bizonytalan, mivel Silvio Berlusconi klubtulajdonos kritikával illette a munkásságát.
 
"Szerdán meghallgatom Allegrit, hogy ő miként képzeli a jövőt, aztán az elnökkel együtt meghozzuk a döntést annak fényében, amit a tréner mondott" - fogalmazott Galliani. 

A sajtóértesülések szerint az AS Roma által csábított Allegri szerződéséből még egy év hátra van a Milannál, amely egy évvel meghosszabbította a kapus Christian Abbiati szerződését. A 35 éves játékos a jövő év nyaráig a piros-feketéket erősíti.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.