30 százalékos részesedésért?

Befektetőt keres az AC Milan

Egybehangzó olasz médiaértesülések szerint befektetőt keres futballklubja, az AC Milan számára Silvio Berlusconi. A korábbi miniszterelnök állítólag cserébe 30 százalékos részesedést kínál.

2012.10.12 12:31MTI

Abban ugyanakkor eltérnek egymástól az újságok, hogy ki száll majd be az egyesületbe. Miközben a Corriere dello Sport az orosz Oleg Vlagyimirovics Gyeripaszka 500 millió eurós "injekciójáról" ír, a Gazzetta dello Sport egy 250 milliós katari ajánlatról tud.

Tavaly Berlusconi 80 millió euróval kompenzálta az AC Milan veszteségeit. Ha "új pénz" érkezne a klubhoz, akkor sikerülhetne a nyáron távozott sztárok - mint Zlatan Ibrahimovic - pótlása, és akár még Josep Guardiolát, az FC Barcelona volt edzőjét is Milánóba lehetne csábítani - vélik az újságok.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.