Boateng és Aquilani is kidőlt

AC Milan - Pato gólt szerzett, majd megsérült

Kevin-Prince Boateng és Alberto Aquilani után újabb játékost veszített el hosszabb időre az olasz bajnoki címvédő AC Milan, mely előreláthatólag 3-4 hétig nem számíthat brazil labdarúgójára, Alexandre Patóra.

2012.01.20 10:50MTI

A 22 éves csatár szerda este, a Novara elleni Olasz Kupa-nyolcaddöntő hosszabbításában sérült meg, mindössze négy perccel azután, hogy - mint később kiderült - győztes gólt szerzett.
   
A klub pénteki tájékoztatása szerint Pato bal combizmában keletkezett egy kisebb szakadás, s azért kell pihennie legalább három hetet, hogy ne legyen súlyosabb problémája.
   
A Milan vasárnap már bajnokin csap majd össze a Novarával, de Pato és a hét elején egyaránt egy hónapra kidőlt Boateng és Aquilani nélkül.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.