Rájátszás

Vendégként nyert a Miami és a San Antonio

A Miami Heat, és a San Antonio Spurs vendégként győzött, és egyformán 2-1-es előnyre tett szert összesítésben az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában.

2013.05.11 09:56MTI

A legutóbbi játéknapon a címvédő és alapszakaszgyőztes Miami a Chicago Bulls otthonában győzedelmeskedett egy meglehetősen feszült meccsen, amelynek közepén a Heat legnagyobb sztárja, az ezúttal 25 pontig jutó LeBron James vívott nem éppen szabályos "földharcot" a hazai Nazr Mohammeddel, és afférjuk mindkét kispadot mozgósította, végül azonban sikerült az indulatokat lecsendesíteni. 

A másik pénteki - magyar idő szerint szombat hajnali - mérkőzésen a San Antonio szintén tíz ponttal győzött idegenben a Golde State Warriors ellen. A vendégek legjobbja a 32 pontot termelő Tony Parker volt. 

Az NBA eredményei: 
Főcsoport-elődöntő, 3. mérkőzések:
Kelet:
Chicago Bulls-Miami Heat 94-104 
A párharc állása: 2-1 a Miami javára
 
Nyugat: 
Golden State Warriors-San Antonio Spurs 92-102 
A párharcban a San Antonio vezet 2-1-re.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.