A rendőrség avatkozott közbe

Botrány miatt félbeszakadt a szerb kosaras kupadöntő

Nézőtéri rendbontás miatt félbeszakadt vasárnap a szerb kosárlabda kupadöntő a Crvena zvezda és a Partizan között.

2013.02.11 11:34MTI

A két ősi rivális kragujevaci mérkőzését a harmadik negyedben szüntette be a játékvezető, amikor a rendőrség közbeavatkozott a lelátón. Háromnegyed óra elteltével Igor Rakocevic, a Crvena zvezda világbajnok csapatkapitánya bejelentette, hogy nem kívánják folytatni a meccset. 

A találkozót várhatóan a héten újrajátsszák, zárt kapuk mögött. Vasárnap az Olimpiakosz-Panathinaikosz görög kosaras kupadöntő sem zajlott le zökkenőmentesen: egy időre ott is az öltözőbe vonultak a csapatok, miután az Olimpiakosz táborából egy - a híradásban meg nem nevezett - nagy tárgyat hajítottak a pályára, amely megsebesítette Mike Bramost, a Panathinaikosz honosított játékosát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.