Labdarúgó NB I

A Kecskemét öt gólt lőtt a Győrnek

A Kecskemét fölényesen, 5-2-re győzött a második forduló óta veretlen Győr ellen kedden a labdarúgó OTP Bank Liga márciusban elhalasztott 20. fordulójában.

2013.04.23 20:32MTI

A győriek legutóbb tavaly júliusban, a Debrecentől kaptak ki a bajnokságban. Vereségük ellenére ugyanakkor továbbra is magabiztosan, 10 ponttal vezetik a tabellát.
   
OTP Bank Liga, 20. forduló:
Kecskeméti TE-Phoenix-Mecano-Győri ETO FC 5-2 (3-2)

Kecskemét, Széktói Stadion, 2000 néző, v.: Szabó Zs.
   
gólok: Mohl (3., tizenegyesből), Varga Ró. (10.), Burgos (34.), Salami (72.), Balázs (90.), illetve Varga Ro. (23.), Kamber (35.)
   
sárga lap: Salami (35.), Mohl (58.), Rajczi (84.), Vukasovic (86.), illetve Had (3.), Pátkai (44.), Trajkovic (90.)
       
    Kecskemét:
   
Antal - Koszó, Vaskó, Varga Ró., Forró - Póti, Vukasovic, Savic (Pekár 76.), Mohl - Salami (Rajczi 81.), Burgos (Balázs 87.)

    Győr:
   
Stevanovic - Svec, Lipták, Dordevic (Koltai 65.), Had (Trajkovic 11.) - Dinjar, Kamber, Pátkai - Dudás (Kink 55.), Strestrik, Varga R.

 Nagyszerűen kezdte a meccset a hazai együttes, mely tíz perc után már két góllal vezetett. A folytatásban a győriek is nagyobb tempóra kapcsoltak, így élvezetes játékot láthattak a nézők, ráadásul a gólok sem maradtak el: előbb a Győr szépített, majd ismét kétgólos hátrányba került, a szünetre mégis csak egy gól volt a két csapat közötti különbség.
   
A második félidőben a Győr ment előre az egyenlítésért, ám a kecskeméti védelmet nem sikerült átjátszania, a hazai kontrák pedig komoly veszélyt jelentettek. Az ellentámadások a 72. percben újabb gólt eredményeztek, ezt követően pedig Pintér Attila együttesében már egyáltalán nem volt átütőerő, s az utolsó percekben is betaláló Kecskemét megérdemelten győzött.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.