Labdarúgó NB I

Sima Videoton-siker

A Videoton 2-0-s győzelmet aratott a Paks felett a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának szombati játéknapján.

2013.04.20 18:28MTI

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Videoton FC-MVM Paks 2-0 (1-0)

Székesfehérvár, 2200 néző, v.: Bognár
   
gólszerzők: Gyurcsó (25.), Caneira (68.)
   
sárga lap: Tóth B. (38.), Paraiba (75.), illetve Könyves (68.), Eppel (83.)

    Videoton FC:
   
Bozovic - Szolnoki, Caneira, Szekeres, Hector (Nikolics, 78.) - Tóth B. (Nikolic, 65.), Mitrovic - Gyurcsó, Paraiba, Alvarez (Vinicius, 65.) - Torghelle

    MVM Paks:
   
Csernyánszki - Heffler T., Éger, Kovács G., Juhász D. - Sifter, Báló - Heffler N., Lázok (Eppel, 72.), Vayer (Könyves, 53.) - Tököli

A tabella harmadik helyén álló Videoton FC a hetedik pozíciót elfoglaló MVM Paks elleni bajnoki első nyolc percében eldönthette volna a mérkőzést. A hazaiak egészpályás letámadással zavarták meg a paksiakat, akik képtelenek voltak kiszabadulni saját térfelükről. A gól nélküli első húsz percről főként Csernyánszki tehetett, aki Alvarez, Mitrovic és Torghelle lövését is bravúrral hárította. A 25. percben aztán megtört a jég Gyurcsó szabadrúgásgóljával. A vezető találat után a fehérváriak szorítása enyhült, ám így is növelhette volna előnyét a Videoton.
   
Fordulás után is a hazaiak irányították a játékot, a vendégek javítottak ugyan a labdabirtoklási arányon, de gólhelyzetig nem jutottak el. A székesfehérvári együttes egy újabb kapufát követően a 68. percben ismét gólra váltott egy szabadrúgást. A találkozó utolsó szakaszában egyre több lehetősége akadt a Paksnak, de igazi veszély nem rejlett a támadásaiban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.