Labdarúgó NB I

A Kaposvár ellen szakította meg rossz sorozatát az Eger

Az Eger megszakította 15 mérkőzésen át tartó nyeretlenségi sorozatát a labdarúgó OTP Bank Ligában: a sereghajtó együttes 1-0-ra legyőzte Vácon a vendég Kaposvárt a 24. forduló szombati játéknapján.

2013.04.20 18:18MTI

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Egri FC-Kaposvári Rákóczi 1-0 (1-0)

Vác, 50 néző, v.: Veizer
   
gólszerző: Farkas Á. (34.)
   
piros lap: Kabele (52.)
   
sárga lap: Kabele (3., 52.), Buac (75.), illetve Hegedűs D. (45.), Addo (55.), Pedro (83.)

Egri FC:
   
Sztankó - Balog Zs., Mecinovic, Koné - Koós (Zvara, 90.), Kabele, Preklet, Buac, Farkas Á. - Németh N. (Albert, 77.), Horváth Z. (Palásthy, 89.)

Kaposvári Rákóczi:
   
Hajdúch - Okuka, Hegedűs D., Kovács O. (Addo, 44.), Jánvári (Vrucina, 58.) - Pavlovic, Pedro, Oláh, Safaric (Haruna, 79.), Balázs B. - Waltner

Unalmas mezőnyjátékkal telt el az első félidő nagy része, mígnem az egriek egy szabadrúgásból váratlanul vezetést szereztek. A folytatásban hamar emberhátrányba kerültek a hazaiak, ettől kezdve nagy fölényben futballozott a Kaposvár, amely azonban csak kapufákig jutott.
   
Az Eger szeptember óta először nyert a bajnokságban, s ez mindössze a harmadik sikere ebben a szezonban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.