Labdarúgó NB I

Nem született gól Kispesten

A Kecskemét 0-0-s döntetlent ért el a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójának első szombati mérkőzésén.

2013.04.20 16:25MTI

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Budapest Honvéd-Kecskeméti TE Phoenix Mecano 0-0

Bozsik Stadion, 1500 néző, v.: Oláh
   
sárga lap: Lanzafame (74.), illetve Forró (45.), Yannick (85.), Mogyorósi (88.)

Budapest Honvéd:
 
Kemenes - Lovric, Ignjatovic, Tandia, Zivanovic - Martínez, Tchami (Ikenne-King, 65.), Hidi (Bobál G., 58.), Baráth - Lanzafame, Vécsei (Nagy G., 70.)

Kecskeméti TE Phoenix Mecano:
   
Antal B. - Mogyorósi, Vaskó, Varga R., Forró - Joszeliani (Burgos, 60.), Vukasovic, Pekár (Savic, 81.), Mohl - Salami, Balázs Zs. (Yannick, 69.)

Az első félidőben a hazai csapat járt közelebb a gólszerzéshez, főként Lanzafame futballozott veszélyesen, de az olasz támadó sem talált a kapuba.
   
A folytatásban is a Honvéd irányította a játékot, de ebben a játékrészben már jóval kevesebb lehetősége akadt a szervezettebben védekező Kecskemét ellen, amely végül "kihúzta" a meccset kapott gól nélkül, s így egy ponttal távozott a Bozsik Stadionból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.