OTP Bank Liga

Fradi bukta, Honvéd diadal

A Budapest Honvéd 1-0-ra legyőzte a Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga keddi játéknapján a Bozsik Stadionban.

2013.04.16 22:40MTI

A hatodik helyen álló Budapest Honvéd 1-0-ra legyőzte a negyedik Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga keddi játéknapján a Bozsik Stadionban, így a két csapat között három pontra csökkent a különbség. A találkozót a 20. fordulóból halasztották el, és most pótolták.

A jó iramú első félidőben több helyzet is kimaradt mindkét oldalon, majd a szünetet követően Vécsei középre lövését az őrízetlenül hagyott Tchami közelről a kapuba fejelte. A folytatásban egyre agresszívebben támadott a Ferencváros, ám a legnagyobb ziccereit is elpuskázta. A 87. percben a reklamáló Honvéd-edző, Marco Rossi piros lapot kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.