Üllői úti bontás

Megrázó képek Fradi-drukkereknek: hol vár állott, most kőhalom

Egyre jobban haladnak a Ferencváros egykori stadionjának bontási munkálatai. A Fradi-drukkerek szomorúan, de ugyanakkor vélhetően bizakodva szemlélik a bontási-építkezési munkákat.

További fotók a képre kattintva, fotók: MTI

Az Üllői úti Albert Flórián Stadion évtizedeken át szolgálta a zöld-fehéreket. Számos rangadó, csata, dráma, öröm és bánat érte itt a Fradistákat, és természetesen a más gárdáknak szurkolókat is. A stadion nemrég búcsúzott közönségétől, most pedig a bontási munkálatok is egyre jobban haladnak.

A zöld-fehér klub ideiglenesen a Puskás Ferenc Stadionba költözött, ahol ezután fogadja ellenfeleit, legyen szó akár bajnoki, akár kupameccsről – és a zöld-fehér drukkerek reményeinek megfelelően nemzetközi kupameccsekről. Az új stadion az előzetes tervek szerint 2014 őszére kerül átadható állapotba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.