Bécsújhelyi viadal

Gyurta Ausztriában versenyez

Gyurta Dániel, a 200 méteres mellúszás londoni olimpiai bajnoka a hétvégén a hagyományos bécsújhelyi nemzetközi viadalon áll rajthoz.

2012.11.08 16:23MTI

A nyári pihenőt követően az edzéseket és a versenyzést is újrakezdő klasszis magyar úszó a múlt hét végén előbb a százhalombattai rövidpályás ob-n "mártózott meg", majd Zágrábban próbálta ki magát - csupa győzelemmel -, s az ausztriai fellépés lesz a második külföldi erőpróbája az újbóli "munkafelvétel" után. 

Bécsújhelyen - derült ki a viadal honlapjának előzeteséből - Gyurta pénteken a 100, szombaton a 200, vasárnap pedig az 50 méter mell selejtezőiben indul. Rajta kívül még két magyar szerepel az osztrákok rendezvényén: öccse, Gergely és Kiss Nikoletta, ők egyformán négy számban mérik fel, hol tartanak a felkészülésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.