Zágráb

Gyurta Dániel 100 méter mellen is nyert

Gyurta Dániel, a 200 méteres mellúszás londoni olimpiai bajnoka nyerte a 100 méteres mellúszást a 25 méteres medencében rendezett zágrábi nemzetközi viadal vasárnapi zárónapján.

2012.11.04 19:22MTI

A magyar versenyző - a Mladost 2012 elnevezésű rövidpályás esemény honlapja szerint - a mezőnyből egyedüliként teljesítette a távot percen belül, s jónak mondható 58.40 másodperccel, nagy fölénnyel diadalmaskodott a nyári ötkarikás játékok utáni első külföldi megméretésén. 

Gyurta, aki pénteken még a százhalombattai rövidpályás országos bajnokságon nyert 50 méter mellen, szombaton már a horvát fővárosban versenyzett, s győzött két mellúszó szám, a 200-as és az 50-es táv döntőjében egyaránt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.