NBA - Kosárlabda

Adócsalás miatt pénzbüntetést kapott a lett légiós

Adócsalás miatt egy lett bíróság pénzbírsággal sújtotta Andris Biedrinst, az észak-amerikai profiligában (NBA) szereplő Golden State Warriors kosarasát.

2012.09.12 11:23MTI

A 26 éves játékos az Egyesült Államokban vásárolt egy jachtot, amelyet úgy juttatott el hazájába, hogy 4,7 millió forintnak megfelelő összeget nem fizetett be az államnak. Ezt most le kell rónia, ráadásul 870 ezer forintnak megfelelő büntetést is köteles átutalni.

A kosaras egyik tettestársa egy fantomcéget alapított, hogy elkerüljék az adózást, majd hamis számlákkal bérbe adta a hajót Biedrinsnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.