Tisztázná magát az argentin futballzseni

Maradona: nem vagyok adócsaló

Tisztázná magát az olasz adóhatóság előtt Diego Maradona, az argentinok 1986-ban világbajnok futballsztárja.

2012.03.12 07:59MTI

"Vissza akarok térni Nápolyba, hogy találkozhassak a barátaimmal, és megmutassam, hogy nem vagyok adócsaló" - írta az Il Mattino című napilapban az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl edzőjeként dolgozó, 52 éves szakember.
   
A legendás csatár akkor halmozott fel állítólag komoly adóhátralékot, amikor 1984 és 1991 között a Napolit erősítette, hozzásegítve a klubot történetének két bajnoki címéhez.
   
Amikor nemrég Olaszországba látogatott, a hatóságok lefoglalták Maradona két Rolex óráját és egy gyémánt fülbevalót is. Két éve Nápolyban akarták ünnepelni az 50. születésnapját, ám az állami szervek kilátásba helyezett lépései miatt végül lefújták a ceremóniát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.